Nu byter löven färg, vantarna tas fram & regnet kommer som ett brev på posten

Sista Augusti är dagen idag, sista Augusti och sista sommardagen för året. Om vi tittar ut ifrån fönstret idag så är vädret i Kalmar grått, mulet och regnigt vilket det också har varit hela dagen. Solen har knappt varit framme någonting och det känns att det har börjat bli höst nu. Några löv har ändrat färg, regnet har till mesta dels tagit över, solen har svårt att nå fram, jackan är ett måste att ta med sig på morgonen till skolan och det där med sommar är nästan helt och hållet bortblåst. Hösten är på intåg, det har snart blivit dags att ta fram dom lite tjockare jackorna, alla vantar, halsdukar och ja ni vet själva vad ni brukar ha på er under hösten. Sommaren 2015 är nu slut, men jag vill tacka dig sommaren 2015 för mycket. Du har bland annat hjälpt mig en lång bit på vägen till att bli en bättre människa och hjälpt mig att mogna till en aning. Nu byter vi årstid och månad. Det blir höst och September. Löven blir gula och regnet faller, ja ni vet den årstiden är vi inne i nu.
 
Inför hösten har jag inga större tankar mer än att klara mig ifrån alla sjudommar, prestera bra i skolan, på planen och uppe i sadeln. Blogga bra och fina inlägg här på bloggen.
 
*I skolan så vill jag vara godkänd i alla prov, godkänd och gärna ett högre betyg än så. Jag tänker satsa på C-nivå, det är där som jag tror att jag kommer att ligga med mina kunskaper just nu. Visst det hade varit roligt att få ett A i något ämne men, betygskriterierna är nya och därför ställs det högre krav på oss.
 
*På fotbollsplanen så vill jag prestera med bra matcher och fina resultat. Jag vill absolut inte åka hem ifrån en match och känna att "jag kunde gett lite till". det är nog den värsta känslan som jag kan känna efter att ha spelat en match. Att jag känner att jag kunde gett lite till och kanske då satt en avgörande boll. Nej, när jag är på väg hem ifrån en match så ska jag känna mig lyckad. Jag ska känna att jag lyckats bra med dagens match och presterat på topp.
 
*Uppe i sadeln så är målen att få Vincent finare i markerbetet och samla på oss bra träningar och fina rundor i hoppningen. I markarbetet så vill jag ha Vincent finare, lite mer kvicktänkt och att han tar skänklen snabbare än vad han gör idag. I hoppningen så ska vi samla på oss självförtroende och veta att vi kan det här med hoppning! Många fina rundor har jag tänkt att vi nu under hösten ska samla på oss och stärka självförtroendet en bit!
 
*Med bloggen så är målet att hålla uppdateringen. Med bra uppdatering och läsvärdiga inlägg så kommer man väldigt långt. Det är bara att hoppas att fler hittar hit, klickar in här och fastnar här på bloggen. Medans vi väntar på att fler ska göra det så uppdaterar jag under tiden, det finns så mycket att skriva om, det kan jag lova er.
 
Jag är alltså taggad inför hösten. Det ska verkligen bli jätteroligt att få en ny årstid med så många härliga färger som hösten innehåller. Att få matcha lite mer "varma" och mysigare outfits till skolan och få gå till bussen i lite duggande regn. Jag längtar faktiskt efter det och jag tycker att det ska bli jättemysigt att det faktiskt ska bli höst. Jag har längtat, har ni?