När jag rider...

-Tänkte du störa mig under mitt ridpass?
-Glöm det, ingen, verkligen ingen får störa mig när jag rider för då ni, då blir det hus i helvete på riktigt. Ni ska bara veta hur fruktansvärt sur och alldeles förbannad jag kan bli alltså. det är nästintill sjukt hur arg jag blir. Mamma har till och med behövt ta ett "allvarligt" snack med mig bara för att jag är så sur som jag är när jag rider.
 
*När jag rider så får ingen prata med mig. Om du tänkte prata med mig när jag rider så kan du fet glömma det. När jag rider så är jag inne i en bubbla som inte får spräckas, jag vill verkligen inte prata med någon när jag rider så är det bara.
 
*När jag rider så kan jag bli så sjukt stört på när man telefon ringer mitt i passet. Jag har egentligen ingen riktigt anledning om varför det just är så. Jag tror bara att det är för att jag tycker att det är ett störande moment eller så.
 
*När jag rider så kan jag bli hur irriterad som helst... om någon till exemplet kör förbi med sin bil när jag rider. Om någon gör det så brukar det bli en skritt paus *host host*. Anledningen till att jag stör mig på det är väl egentligen för att jag inte vill att någon ska se när jag rider och sedan lägga sig i hur hen tycker att jag ska göra istället osv.